Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автомобільний звуковий DSP-процесор Nakamichi NDS 6831

Звуковой DSP-процессор Nakamichi NDS 6831
Звуковой DSP-процессор Nakamichi NDS 6831_2
Звуковой DSP-процессор Nakamichi NDS 6831_3
Код товару: 23764
Арт.: 113347
відгука(2) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
NDS 6831 - це автомобільний DSP-процесор від виробника Накамічі, який призначений для програмної обробки аудіо-сигналу. У еру цифрових технологій DSP-обробка впевнено змістила у минуле звичайні підсилювачі, оскільки при використанні потужностей комп'ютерів вона здійснює більш точне налаштування звуку, виконуючи вимірювання та фільтрацію, а також стискаючи аналогові сигнали, які знімаються зі звукового джерела.

Даний звуковий процесор обробляє до восьми каналів, вирівнюючи АХЧ за допомогою параметричного еквалайзеру (31 смуга), для управління котрим ви зможете використовувати безпосередньо комп'ютер. З Nakamichi NDS 6831 смуга пропускання сигналу налаштовується у індивідуальному порядку, виходячи з можливостей акустичної системи. Крім цього, ви зможете задати затримки часу і рівень гучності для окремого каналу.

Є можливість використання програми App Control, що дозволить виконати ті або інші налаштування з телефону, оскільки модель обладнана модулем Bluetooth, з яким встановлюється бездротове з'єднання. З даними DSP-процесором звучання буде максимально хорошим, навіть якщо акустика зібрана із заводських деталей. Компактні габарити (176x141x40 мм) і просте підключення - запорука того, що монтаж звукового процесора у торпедо можна здійснити, не зашкодивши інтер'єру салона.

Купуйте автомобільний звуковий DSP-процесор Nakamichi NDS 6831 в інтернет-магазині Drossel та завдяки швидкій доставці у більшість міст країни вже через 1-2 дні після замовлення товар буде у вас. Ціна, що зазначена на сайті, є актуальною. Якщо ви бажаєте отримати більш детальну інформацію щодо даного продукту, прочитайте відгуки інших українських автомобілістів або зверніться за консультацією до наших менеджерів, які дадуть відповідь на всі ваші питання.
 
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Відгуки покупців(2 відгука)

10:20:07 04.07.2020

Оцінка 5

Им можно управлять с мобильного?

Розкрити
Відповісти

10:39:33 05.07.2020

Виталий, данный усилитель поддерживает настройку с мобильного телефона.
Розкрити

10:57:32 05.12.2019

Оцінка 5
После установки сразу заметно улучшение качества звука. Остался очень доволен, классная штука.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Alpine (3)
JBL (2)
Nakamichi (1)
  • Автомобільний звуковий DSP-процесор Nakamichi NDS 6831


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста