Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Камера заднього виду з активною (динамічною) розміткою Gazer CC2015-1T5n для Skoda Superb, Yeti (в ручку багажника)

Камера заднего вида с активной разметкой Gazer CC2015-1T5n-1
Камера заднего вида с активной разметкой Gazer CC2015-1T5n-2
Код товару: 18929
Арт.: 3032291
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Варіанти для інших поколінь:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Головна особливість паркувальної камери Gazer CC2015-1T5n - наявність інноваційної технології IPAS. Її роль полягає в демонстрації траєкторії пересування транспортного засобу. Поточне зображення з активними паркувальними лініями транслюється на монітор, в результаті чого формується траєкторія автомобільного руху. Обраний напрямок залежить від кута повороту керма. Подібна система дозволяє зробити швидку, безпечну і точну парковку. Варто відзначити, що модель оснащена міцним корпусом, який захищений на рівні IP67. Результат - відмінна стійкість до факторів навколишнього середовища (різких перепадів температури, вологи, бруду і інших несприятливих явищ).

Камера заднього огляду інтегрована в корпус кріплення у вигляді штатної ручки автомобіля, тим самим будучи якісним аналогом заводського компонента транспортного засобу. Кут огляду камери заднього виду Gazer CC2015-1T5n - 170 градусів. Результат - забезпечення максимально можливого огляду ситуації позаду транспортного засобу. Є функція передачі відеосигналу в дзеркальному відображенні. Роздільна здатність - 520 ТВЛ. Чутливість матриці - 0.1 Lux.

Варто відзначити, що камера для парковки Gazer CC2015-1T5n підключається безпосередньо до оригінального головного пристрою RNS315/510/810/RCD510. Формат зображення - універсальний RGB. Інсталяція здійснюється за принципом «Plug&Play». Його суть - швидке та оперативне підключення, без необхідності свердління кузова. У комплекті присутні спеціальні елементи, необхідні для здійснення приєднання «роз'єм в роз'єм» зі штатною автомобільною проводкою.

Сучасна матриця CMOS 1/3" демонструє відмінну роботу в будь-який час доби. Присутні поліпшені налаштування рівня чутливості і колірності. Як результат, якість відеосигналу залишається незмінним, як в туманних, так і в дощових умовах. Варто відзначити, що модель добре функціонує навіть при низькій освітленості.

Комплектація:
  • Паркувальна камера;
  • Блок керування і комутації;
  • Монтажний набір.
Купити камеру заднього виду з активною (динамічною) розміткою Gazer CC2015-1T5n за оптимальною ринковою ціною можна в інтернет-магазині Drossel. Швидка доставка здійснюється в будь-яке місто України. Прочитати актуальні відгуки досвідчених автомобілістів можна на сайті.
Характеристики
Основні
Тип камери Штатная
Модель автомобіля Skoda Superb (3T) Sedan 2014 - 2015, Superb Combi (3T) Universal 2014 - 2015, Yeti (5L) SUV 2014+
Місце встановлення В ручку багажника
Матриця CMOS 1/3”
Роздільна здатність 520 ТВ-линий
Розмітка Так
Кут огляду 170°
Мінімальна освітленість 0.1 Люкс
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип камери Штатная
Модель автомобіля Skoda Superb (3T) Sedan 2014 - 2015, Superb Combi (3T) Universal 2014 - 2015, Yeti (5L) SUV 2014+
Місце встановлення В ручку багажника
Матриця CMOS 1/3”
Роздільна здатність 520 ТВ-линий
Розмітка Так
Кут огляду 170°
Мінімальна освітленість 0.1 Люкс
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста