Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Лампа галогенна Bosch Gigalight Plus 150 1987301137 (H7)

Лампа галогенная Bosch Gigalight Plus 150 1987301137 (H7)
Код товару: 147704
Арт.: 205874
відгука(3) Оценка 4
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Gigalight Plus 150 1987301137 - галогенна лампочка німецького виробника Бош. Ця галогенка розроблена для заміни заводської лампи з цоколем H7. Встановлюється лампа в головну оптику транспортного засобу.

Особливості галогенки Gigalight Plus 150:
  • Світловіддача лампи збільшена на 150%, завдяки цьому якість освітлення вашого шляху буде краще, ніж світло, яке випромінюють галогенні лампами стандартної модифікації. Це забезпечує комфортне водіння на далеких відстанях, за будь-яких погодних умов і вночі. А також убезпечить ваше пересування.
  • Цоколь Н7 з 2 контактами, дозволяє розташувати лампу в фокусі відбивача або на потрібній відстані від нього (завдяки жорсткому допуску розміщення спіралі щодо фланця).
  • Міцна конструкція забезпечує стійкість до вібрацій. Колір колби частково синій, виготовлена вона з якісного скла, яке має підвищену термостійкість, а також зменшує вплив ультрафіолету.
Характеристики галогенної лампи Gigalight Plus 150:
  • Розмір лампи: стандартний, відповідає посадочним місцям у фарі;
  • Бренд: Bosch;
  • Виробник: Німеччина;
  • Колірна температура: 3450 K;
  • Кількість контактів: 2;
  • Колір світла: білий;
  • Потужність: 55 Ватт;
  • Напруга: 12 Вольт;
  • Світловий потік 1605 Люменів.
Купуйте галогенну лампу Bosch Gigalight Plus 150 H7 в нашому інтернет-магазині drossel.ua і залишайте свої відгуки. Ціна актуальна. Доставка можлива по всій території країни.
Характеристики
Основні
Цоколь H7
Напруга 12 В
Потужність 55 Вт
Комплектація Галогенна лампа - 1 шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Характеристики
Основні
Цоколь H7
Напруга 12 В
Потужність 55 Вт
Комплектація Галогенна лампа - 1 шт
Додаткові
Гарантія Перевірочна
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Лампа галогенна Bosch Eco 1987302804 (H7)
Галогенні лампи
102 грн
Супутні товари
Відгуки покупців(3 відгука)

12:05:02 20.12.2022

Оцінка 5
Яркие и теплые, остался доволен
Розкрити
Відповісти

19:34:41 21.12.2021

Оцінка 5
Здравствуйте, заказал данные лампы светят хорошо, реально лучше стоковых. Сначала думал брак китайский, но не правильно были установлены. Сначала лампу потом патрон,(ford fiesta.2015г.в.) товаром доволен, спасибо магазину и менеджерам, которые со мной общались. Хороших вам продаж!
Розкрити
Відповісти

09:27:03 07.09.2021

Оцінка 2
Вирішив спробувати нові лампи. Обробка замовлення і відправка,зайняла практично тиждень. Замовив саме на Дроссель тому як вказано- німецький виробник,що на справді не є дійсністю,виробник Угорщина. Наступний косяк інтернет магазину,відсутність попередньої оплати,лише по отриманню,при цьому менеджер забув нагадати що я оплачую переказ коштів відправнику. Тобто як результат,довге очікування,додаткові поштові витрати( доставка+переказ). Вперше і востаннє замовив на Дроссель. Що до ламп,поки крім помітно білого кольору світла, відмінності із звичайним Осрам не помітив,можливо мало ще з ними проїхав
Розкрити
Відповісти

17:47:39 07.09.2021

Добрий день, Юрій. Приносимо вибачення за доставлені незручності. Всі умови доставки та оплати у нас вказані на сайті в розділі - https://drossel.ua/ua/info/deliv.html

Ми працюємо по накладеному платежу виключно для того, щоб Ви переконалися перед оплатою, що Вам приїхав саме той товар який був в замовленні і він без ушкоджень. Всі ризики ми беремо на себе. У разі, якщо щось не підходить, Ви просто відмовляєтеся від замовлення при цьому нічого не платите. Бренд Бош - це німецький бренд і у нього дуже багато заводів по всьому світу.

Ви робили замовлення 20.08, під час розмови менджер сказав, що буде затримка через свята, відправка середу або у четвер (це 25.08 і 26.08). Відпарвку ми зробили 26.08.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста