Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

GPS-трекер Sho-me TR01

GPS-трекер Sho-me TR01
GPS-трекер Sho-me TR01_2
GPS-трекер Sho-me TR01_3
GPS-трекер Sho-me TR01_4
GPS-трекер Sho-me TR01_5
GPS-трекер Sho-me TR01_6
GPS-трекер Sho-me TR01_7
GPS-трекер Sho-me TR01_8
GPS-трекер Sho-me TR01_9
Код товару: 11323
Арт.: 305000
відгуків(0) Оценка 0
1 014 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
GPS-трекер Sho-me TR01 - інноваційний пристрій, розроблений для швидкого і точного визначення місця розташування об'єкта. Головне завдання GPS трекеру полягає в тому, щоб отримати координати власного місця розташування від супутників і потім передати дані власникові пристрою за допомогою SMS або GPRS. Передача даних здійснюється в режимі реального часу, оскільки пристрій не має вбудованої пам'яті. Налаштування конфігурацій трекеру проводиться шляхом коротких СМС-повідомлень. В SMS-режимі користувач відправляє запит на номер GPS-трекера TR01 зі свого мобільного телефону, після чого пристрій надсилає відповідне повідомлення з GPS-координатами і посиланням на сайт, на якому можна подивитися місце розташування об'єкта на карті. В GPRS-режимі робота з трекером буде проводиться таким чином: потрібно зареєструвати IMEI-номер GPS трекеру на обраному Вами інтернет-сервісі, потім необхідно налаштувати трекер на роботу із сервісом за допомогою спеціальних СМС-команд. В результаті, трекер буде відправляти інформацію про час, швидкість і місцезнаходження об'єкта на сервер (із заданою періодичністю). Через Інтернет Ви зможете подивитися карту зі швидкістю, положенням і траєкторією руху об'єкта за певний часовий інтервал.
 
Такий GPS-трекер підійде для всіх видів транспорту. Він важить всього 50 грам, оснащений синім (GPS), зеленим (GSM) і червоним (Power) індикаторами. Має вбудовані GPS і GSM антени. Час визначення координат Sho-me ТР01 становить 1 сек при відкритому небі (гарячий старт), 35сек (теплий старт) і 45-90сек при відкритому небі (холодний старт).
 
Особливості GPS-трекеру Sho-me TR01:
  • Висока чутливість стеження (-159 dBm);
  • Точність позиціонування до 5 метрів;
  • GPRS - Class12;
  • Просте встановлення;
  • Налаштування конфігурацій через SMS;
  • Робота від автомобільного АКБ;
  • Широкий діапазон робочої напруги (9-36В);
  • Зберігання історії маршрутів (до 1 року);
  • Точне визначення швидкості руху;
  • Побудова маршруту.
Бажаєте купити GPS-трекер Sho-me TR01? Залишайте замовлення на даний пристрій на нашому сайті! Широкий асортимент автоелектроніки, доступні ціни GPS трекерів, доставка по всій Україні, приваблива програма бонусів, відгуки про GPS-трекери - в інтернет-магазині Drossel!
Характеристики
Основні
Тип трекера автомобильный
Передача даних GSM, GPRS
Вхідна напруга 9-36В
Ємність аккумулятору -
Особливості Хранение истории маршрутов (до 1 года)
Габарити, вага 50г
Характеристики
Основні
Тип трекера автомобильный
Передача даних GSM, GPRS
Вхідна напруга 9-36В
Ємність аккумулятору -
Особливості Хранение истории маршрутов (до 1 года)
Габарити, вага 50г
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста