Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Адаптер для підключення кнопок на кермі Connects2 CTSMC001.2 (Mercedes-Benz, Volkswagen)

Адаптер Connects2 CTSMC001.2 (Mercedes-Benz, Volkswagen)
Адаптер Connects2 CTSMC001.2 (Mercedes-Benz, Volkswagen)_2
Код товару: 11244
Арт.: 114157
відгук(1) Оценка 5
2 993 грн
Купити
отримай на рахунок +299 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Мультимедійна система Audio 20 (роз'єм - Quadlock (Fakra)) встановлена в більшість автомобілів Мерседес-Бенц. Дана автомагнітола читає mp3-файли з CD-дисків, програє радіо, оснащена Bluetooth-модулем і кольоровим дисплеєм. Однак далеко не всіх автовласників влаштовує такий обмежений функціонал. Тоді постає питання про заміну "рідного" ГП більш сучасним і функціональним головним пристроєм, а також про збереження рульового керування автомагнітолою. Якщо автовласник робить свій вибір на користь штатної магнітоли для Mercedes-Benz, тут не повинно виникнути ніяких проблем, оскільки практично всі штатні ГП оснащені інтерфейсом для підключення кнопок керма. Що стосується універсальних автомагнітол (і деяких штатних), тут знадобиться підключити спеціальний адаптер. Для автомобілів (без штатного підсилювача) Мерседес-Бенц А, Б, С, Р, МЛ класу, Віано, Спрінтер прекрасно підійде штатний Can-Bus адаптер Connects2 CTSMC001.2. Також даний інтерфейс підходить для автомобіля Фольксваген Крафтер. Адаптер зберігає коректну роботу функцій зміни треків, регулювання і приглушення гучності, перемикання джерела звучання. Плюс до цього, інтерфейс підтримує кнопки гучного зв'язку і виводить сигнали задньої передачі, "ручника", АСС, підсвітки і швидкості. Оновлення ПЗ доступне на офіційному сайті Connects2 через USB-підключення.
 
Сумісність автоадаптера з моделями Mercedes-Benz / Volkswagen:
  • B-клас 2005-2012рв;
  • A-клас (W169) 2004-2012рв;
  • ML-клас 2005-2011рв;
  • C-клас ( W203) 2004-2007рв;
  • Sprinter 2006+рв;
  • R-клас 2005-2013рв;
  • Viano 2004-2015рв;
  • Crafter 2012-2014рв.
Важлива примітка:
 
Даний адаптер підключається "роз'єм в роз'єм". Різати, зачищати і оголяти дроти, самостійно вносити зміни у полярність та конструкцію адаптеру категорично заборонено, тому що це може вивести з ладу адаптер або інше обладнання.
 
Купити автоадаптер Connects2 CTSMC001.2 (Mercedes-Benz / VW) за вигідною ціною, а також ознайомитися з умовами оплати і доставки адаптерів по Україні можна на нашому сайті Drossel. Ми пропонуємо великий асортимент автомобільних адаптерів і перехідників як для зарубіжних, так і для вітчизняних автомобілів. Відгуки про адаптери, поради автолюбителям, приємні бонуси при покупках, вигідні оптові умови - в нашому інтернет-магазині!

Схема підключення адаптера:
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mercedes A (W169), B, C (W203), R, ML класса, Sprinter, Viano / VW Crafter
Призначення Адаптер для подключения кнопок на руле
Характеристики
Основні
Модель автомобіля Mercedes A (W169), B, C (W203), R, ML класса, Sprinter, Viano / VW Crafter
Призначення Адаптер для подключения кнопок на руле
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Вашій машині також підійдуть
Супутні товари
Автомагнітола Shuttle SUD-345 Black / Blue
Автомагнітоли
1 343 грн
Автомагнітола Abyss Audio QS-5000 DSP (Android 11)
Автомагнітоли
18 280 грн
Автомагнітола Fantom FP-327 Black / Green
Автомагнітоли
715 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

18:14:39 17.07.2023

Оцінка 5
Подобрали этот переходник, все заработало спасибо
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Товары для этого же авто


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста