Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Мотосигналізація MetaSystem DEF Com 3

Акція на товар
Мотосигнализация MetaSystem DEF Com 3
Мотосигнализация MetaSystem DEF Com 3_2
Мотосигнализация MetaSystem DEF Com 3_3
Мотосигнализация MetaSystem DEF Com 3_4
Мотосигнализация MetaSystem DEF Com 3_5
Знижка!
Ця ціна буде діяти ще:
05

часов

:
18

мин

:
41

сек

Код товару: 10624
Арт.: 301299
відгуків(0) Оценка 0
2 461 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Мотосигналізація MetaSystem DEF Com 3 - італійський продукт, розроблений у вигляді протиугінного і охоронного комплексу, що встановлюється на мотоцикли, квадроцикли, скутери, мопеди, а також гідроцикли (аквабайки). Пристрій оснащений потужною сиреною (звукова чутливість - 114 Дб), високочутливим датчиком руху / нахилу і автономним джерелом електроживлення. Серед основних особливостей мотосигналізації - високий рівень захисту завдяки плаваючому коду і наднизьким споживанням енергії. У режимі охорони мотосигналізація Мета Систем ДЕФ Ком 3 спрацьовує при переміщенні або нахилі транспорту, розтині підсідельного ящика або кофра, відключенні проводів системи, зняття акумуляторної батареї, відключення бортмережі, а також при спробі запустити двигун мототехніки. У разі спрацювання мотосигналізації, блокується мотор і подаються звукові + візуальні сигнали. Перші подаються за допомогою штатного клаксона або вмонтованої в системний блок сирени, а другі - за допомогою покажчиків повороту. Компактний блок протиугінної системи з вбудованою сиреною, АКБ і датчиком руху / нахилу дозволяє приховано інсталювати мотосигналізації, а мініатюрні вологозахищені брелоки досить прості у використанні і дуже стильно виглядають.
 
Особливості мотосигналізації MetaSystem DEF Com 3:
  • Наднадійний захист від сканування і злому
Дана мотосигналізація комплектується двома ударостійкими брелоками, кожен з яких генерує так званий "плаваючий" код (близько 72 мільйонів мільярдів унікальних ключів). При кожному натисканні клавіші брелка код змінюється і вгадати наступну комбінацію неможливо.
  • Захист мототехніки з 2-х і 4-х циліндровими моторами
Якщо при використанні штатного клаксона блокується один ланцюг електроживлення, то при використанні вбудованої сирени можна блокувати цілих 2 ланцюга, а це дозволяє коректно блокувати мототехніку з дво- або чотирициліндровими моторами. До речі, відключення акумуляторної батареї мототранспорту - це теж не проблема для цієї сигналізації. В такому випадку включається сигнал тривоги і, якщо протягом 5 секунд мотосигналізація не буде знята з охорони брелоком, то система автоматично заблокує двигун.
  • Відключаємий датчик руху / нахилу
Високочутливий датчик руху / нахилу миттєво відреагує на спробу занурити Ваш мотозасобів на роклу або евакуатор. Але в той же час, при інсталяції мотосигналізації на гідроцикл або при нестабільному положенні скутера на парковці (наприклад, при сильному вітрі), датчик може бути відключений (програмно). При цьому, охоронна система буде спрацьовувати при спробі відключити АКБ, відкрити кофр або підсідельний ящик, а також при спробі злодія завести мотор.
  • Автономна сирена
Вбудована акумуляторна батарея забезпечує автономну роботу не тільки системного блоку, але і сирени, яка інтегрована в його корпус. Отже, зломщик не може заглушити сирену, знеструмивши основний блок системи. А завдяки високій гучності і потужності сирени, спрацьовуваний сигнал тривоги відмінно чути навіть в умовах підвищеного міського шуму.
  • Мінімальне енергоспоживання
Струм, споживаний мотосигналізацією в режимі охорони становить всього 1,8 мА. Але на цьому розробники не зупинилися - через 5 діб після останнього спрацювання мотосигналізації або постановки в охоронний режим, а також у разі розрядки АКБ мототранспорту, протиугінна система йде в так званий "сплячий режим", при якому струм не споживається взагалі. Плюс до цього, при знятті системи з охоронного режиму, мотосигналізація підкаже Вам про низький заряд АКБ 4-ма короткими сигналами.
  • Програмування системних функцій
За допомогою брелків користувач може запрограмувати наступні функції: к-ть циклів тривоги при спрацюванні мотосигналізації, вмикання / вимикання датчика, включення іммобілайзера в автоматичному режимі, автоматичне включення охоронного режиму (через 50 секунд після вимкнення запалювання), включення покажчиків повороту при знятті / постановці в охоронний режим, беззвучне зняття / постановка в охоронний режим, подача звукових сигналів за допомогою вбудованої сирени або штатного клаксона.
 
Купити мотосигналізацію MetaSystem DEF Com 3 можна на нашому сайті за вигідною ціною. Доставка охоронних систем для мототранспорту здійснюється популярними кур'єрськими службами по всій Україні. Величезний вибір мототоварів, зручні типи оплати, відгуки покупців - все це в нашому інтернет-магазині!
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Односторонняя
Кодування Динамическое
Призначення Мотоциклы, скутеры, мопеды
Автозапуск двигуна Нет
Турботаймер Нет
Дистанційне відкриття багажника Нет
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Нет
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Нет
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Односторонняя
Кодування Динамическое
Призначення Мотоциклы, скутеры, мопеды
Автозапуск двигуна Нет
Турботаймер Нет
Дистанційне відкриття багажника Нет
Anti-Hi-Jack Да
CAN-модуль Нет
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Нет
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста