Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Чим краще обробити днище та арки автомобіля від корозії. ТОП-5 найкращих засобів 'Антикор'

23.12.2021
Більшість автовласників дбають про зовнішні елементи кузова машини, але забувають про стан колісних арок та днища. А насамперед там і виникає іржа.
 
Заводський антикор здатний цілком ефективно захистити кузов від корозії. Але не слід забувати про необхідність його оновлення. Щоб підтримувати важливі елементи кузова у хорошому стані, слід проводити регулярну діагностику та періодично оновлювати захисний засіб (антикор). Правильна обробка допоможе на тривалий термін уповільнити процес корозії, що вже почався.

 
Обробка днища та арок машини передбачає комплекс заходів щодо захисту важливих елементів кузова від корозії. До основних методів антикорозійної обробки відносять: пасивний, активний та перетворюючий. Усі три методи зводяться до одного – нанесення захисного шару на поверхню металу. У даній статті ми розповімо чим обробити днище та арки авто.
 

ТОП-5 найкращих засобів 'Антикор'

 

1 місце. Антикор для днища кузова бітум / смола Liqui Moly Unterboden-Schutz Bitumen schwarz (чорний)

 
Якщо ви не знаєте, чим обробити арки авто, рекомендуємо звернути увагу на Liqui Moly Unterboden-Schutz Bitumen schwarz. За допомогою цього засобу можна відновити заводське захисне покриття та забезпечити автомобільне днище додатковою стійкістю до ударів каміння та виникнення корозії. Після нанесення даного продукту утворюється текстурована поверхня. Завдяки складу цього антикора від Лікві Молі можна створити щільне покриття за 1-2 підходи.
 
 

2 місце. Антикорозійне бітумне покриття для днища та колісних арок кузова автомобіля (бітумна грунтовка) Kroon Oil Underbody Coating

 
Антикор для авто в балончику Kroon Oil Underbody Coating є високоефективним бітумним покриттям для колісних арок та днища кузова автомобіля. Цей продукт забезпечує тривалий захист важливих деталей кузова від корозії. Після розпилення аерозоль утворює на поверхні автомобіля еластичну чорну плівку, яка не прилипає і стійка до зношування. Бітумне покриття від Kroon Oil практично не схильне до впливу температури зовнішнього середовища. Гарантується легке і без підтікань нанесення на поверхню (як у вертикальному, так і в горизонтальному положенні).
 

 

3 місце. Перетворювач іржі в ґрунт Bardahl Convert'Ox (9440) 1л


Розчинник іржі Convert'Ox (9440) від виробника Бардаль спеціально створений для захисту металевих деталей від корозії. Цей продукт забезпечує ефективний та довгостроковий захист. Він глибоко проникає в іржу та повністю усуває її. До складу входить синтетична смола, яка створює на поверхні гладку плівку та запобігає подальшій появі корозії.


 

4 місце. Антикорозійне та антигравійне захисне покриття Mannol 9909 Anticor (1л)

 
Mannol 9909 Anticor є високоякісним антикорозійним та антигравійним засобом, в основу якого входять синтетичні смоли та каучуки. Підходить для використання на різних поверхнях кузова, внутрішніх елементах капота та ін. Також відзначимо, що воно не тільки захищає кузов від негативного впливу зовнішніх факторів, а й уповільнює процес корозії, що вже почався. Відрізняючись хорошим зчепленням з поверхнею, формує міцну плівку на ділянках автомобіля, що обробляються. Крім того, швидко сохне та має хорошу стійкість до знижених температур.

 

5 місце. Універсальне антикорозійне, антигравійне захисне покриття-спрей Mannol 9919 Anticor Schwarz (аерозоль 650мл)

 
Mannol 9919 Anticor Schwarz – це високоякісне універсальне захисне покриття від корозії та гравію в аерозольній упаковці. Цей продукт створений на основі гуми та синтетичних волокон. Даний засіб призначений для обробки кузова (зовнішніх та внутрішніх поверхонь), днища, колісних арок, крил. Також його можна використовувати для обробки внутрішніх поверхонь капота, дверей та підсилювачів кузова.
 
Захисне покриття від виробника Маннол ефективно руйнує іржу та перешкоджає її подальшій появі. Після обробки на поверхні утворюється щільна та гнучка плівка.
 
 
Сказати точно, чим краще обробити днище машини та колісні арки важко. Вибір захисного засобу залежить від стану кузова та, зокрема, днища машини. В одному випадку буде достатньо обробки тільки антикорозійною мастикою, а в іншому потрібно проводити комплекс заходів, що включає декілька способів обробки.
 
Ознайомитися з відгуками українських автомобілістів та купити найкращий антикор по іржі, іншу автокосметику можна в інтернет-магазині Drossel. У нас широкий діапазон цін, регулярне оновлення каталогу. Доставка - швидка та виконується по всій Україні.


Читать другие статьи...

Отзывы
Для данной публикации никто не оставил отзыва.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Смотрите также
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста