Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Антидощ для стекол авто: як працює, на скільки вистачає?

02.10.2020
Нагальною проблемою під час дощів для водіїв стає скупчення води на стеклах автомобіля, за рахунок чого погіршується видимість у погану погоду. Цю проблему можна вирішити шляхом обробки автомобільного скла антидощем. Після нанесення такого препарату на склі з'являється гідрофобний ефект і вода, що потрапила на нього, скочується вниз. При русі транспортного засобу зі швидкістю понад 50 км/год скло стає чистішим та значно поліпшується видимість в непогоду.
 
 

Універсальність у застосуванні

 
Після обробки антидощем скло рідше потребує очищення. У літній період антидощ допомагає добре впоратися з мошками на поверхні, вони без труднощів прибираються за допомогою очищувача скла. У зимову пору легше зчищається крига і не утворюється товста кірка льоду. Дане покриття здатне відштовхувати не лише дощову воду, а й рідкий бруд, сніг. Також відпадає необхідність частого використання двірників.
 
Найбільш високі показники ефективності та надійності антидощ демонструє під час обробки лобового скла автомобіля й фар. При цьому засіб має відносно невисоку вартість і відрізняється простотою у нанесенні, що дає можливість використовувати даний склад самостійно, не вдаючись до послуг фахівців.
 

 

Особливості використання

 
Для того, щоб правильно обробити поверхню стекол автомобіля, вам потрібно видалити з неї пил, бруд і т.д. Даний етап необхідний для поліпшення адгезії складу - щоб засіб, який ви будете використовувати на стеклах своєї машини, був максимально ефективним.
 
Після того, як скло очищене, можна нанести на чисту поверхню перший шар складу, почекати поки він повністю полімеризується (як правило, на це не потрібно багато часу), після чого можна повторити процедуру, нанісши другий шар. Після полімеризації необхідно якісно відполірувати скло сухою ганчіркою до повної гладкості. Це дозволить усунути з поверхні розводи та залишки антидощу для авто.
 
При дотриманні технології нанесення гарантовані високі показники ефективності антидощу, що використовується. Термін дії засобу після обробки становить від декількох тижнів до одного року (залежить від вартості складу).
 

В інтернет-магазині Drossel можна купити антидощ та іншу автокосметику, розраховуючи на оперативну доставку по всій Україні і кваліфіковану консультацію наших менеджерів. Гнучка цінова політика дозволить кожному автомобілісту підібрати препарат, який відповідатиме його фінансовим можливостям.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста