Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Квік-детейлер, швидкий віск. Що це таке і навіщо потрібно?

04.09.2019
Доглядати за екстер'єром автомобиля - святий обов'язок кожного автовласника, якого турбує зовнішній вигляд машини. Квік-детейлер та швидкий віск - це засоби, які дають якісний результат при мінімальних витратах часу. Далі поговоримо докладніше стосовно кращих представників даної категорії товарів.
  • Преміальний детейлінг-спрей Adam's Polishes Detail Spray збільшує термін служби автомобільних восків і захисних покриттів (до 2 додаткових місяців), надає обробленій поверхні глибину кольору та сяючий блиск. Використовується також в якості змащення для авто-глини, для швидкої сушки кузова і коліс після мийки, запобігає появі смуг та розводів. Має приємний полуничний аромат. 
  • Nanolex Wash Coat SAMPLEWC50 – це рідкий віск для швидкого та ефективного оновлення автомобільних поверхонь. Підходить для кузова, коліс, стекол та пластику. Даний засіб підвищує захисні характеристики раніше нанесених продуктів, покращує блиск та гідрофобні властивості. Можна використовувати у зимовий сезон.
  • Квік-детейлер Shiny Garage Morning Dew Detailer не тільки очищає лакофарбове покриття від забруднень, а й захищає його від негативних зовнішніх факторів на період до 2 місяців. Він має гідрофобні властивості, завдяки чому вода легко скачується з поверхні кузова.
  • Спрей Dodo Juice Mint Condition є чудовим вибором для регулярного догляду за авто. З його допомогою можна швидко та якісно очистити поверхню машини від забруднень. Цей продукт не залишає після себе розлучень і є безпечним для ЛКП та інших поверхонь, що обробляються.
  • Nigrin Performance Brillant-Wachs Detailer – рідкий віск, який забезпечує блиск і захист кузова від різноманітних дефектів. Також гарантує свіжість та привабливий вигляд лакофарбовому покриттю після автомийки. Підходить для металевих, скляних та пластикових елементів.

 
Якщо ви бажаєте, щоб ваш транспортний засіб вірою та правдою служив вам довгі роки, не варто нехтувати навіть не дуже, на перший погляд, значними процедурами, які спрямовані на підтримку його оптимального стану. Першокласна автокосметика - саме той засіб, який допоможе вам досягти бажаної мети.



Читати інші статьи...

Відгуки

21:57:59 03.04.2021

Оцінка 5
Як його правильно наносити?
Розкрити
Відповісти
Drossel

14:58:27 04.04.2021

Доброго дня. Якщо брати узагальнено, то наносяться подібні засоби на вологий кузов після миття авто шляхом розпилення. Якщо потрібна більш детальна інструкція, тоді потрібно розуміти який саме квік-детейлер вас зацікавив !?
Розкрити

14:57:35 10.04.2020

Оцінка 5
Купил Meguiars, эффект очень понравился, намного лучше чем наносят на мойках.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста