Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Графенове покриття. Що це таке і чим воно краще за керамічне покриття?

04.08.2021
Зовнішні елементи авто особливо схильні до різних негативних факторів впливу. Ультрафіолетове випромінювання, волога та бруд сприяють втраті їхнього зовнішнього вигляду і швидкому зношуванню. Тому виникає необхідність в додатковому захисті кузова, скла, фар, шин, дисків і т. д.

На сьогодні розроблено велику кількість засобів і способів, які захищають зовнішні елементи авто від впливу зовнішнього середовища. Найбільш сучасним та прогресивним підходом є застосування графенового захисного покриття.


Перевагами графенового покриття є:

  • довговічність, яка вимірюється роками;
  • відмінна міцність на розрив;
  • першокласні гідрофобні властивості;
  • стійкість до подряпин і різноманітних забруднень (слідів від комах, плям соку, посліду і т. д.);
  • можливість нанесення на ЛФП, скло, фари, хром, диски;
  • надзвичайна теплостійкість;
  • зменшення нагрівання ЛФП;
  • великий кут відштовхування води;
  • антистатик;
  • висока гнучкість;
  • самовідновлення від впливу температури.

Графенове покриття VS керамічне покриття


У графена і кераміки однаковий принцип роботи, але з різними кінцевими результатами. Обидва покриття забезпечують захист від ультрафіолетових променів, води і бруду. Але головна перевага графена - це те, що завдяки одноатомній структурі він є найтоншим і найміцнішим матеріалом на планеті. Graphene може більш ефективно зв'язуватися з ЛФП, склом, пластиком, колесами і багатьма іншими поверхнями, ніж керамічне покриття. Варто також відзначити, що графенове покриття легше наносити, ніж кераміку.

В асортименті нашого інтернет-магазину представлено ряд інноваційних графенових продуктів. Пропонуємо ознайомитися з ними більш детально.


 

Графеновий детейлінг-спрей для догляду за автомобілем Adam's Polishes Graphene Detail Spray

 
Даний засіб розроблено на водній основі, він містить графенові керамічні смоли, які утворюють тонку і надміцну захисну оболонку. Adam's Polishes Graphene Detail Spray надає обробленій поверхні гладкість, глибину і насиченість кольору, яскравий блиск. Цей засіб безпечний для різних зовнішніх поверхонь авто. Має приємний аромат.


Графеновий чорнитель шин Adam's Polishes Graphene Tire Dressing


Графеновий чорнитель шин Graphene Tire Dressing від компанії Адамс - це ефективний засіб для догляду за шинами вашого автомобіля. Даний продукт можна використовувати для обробки шин як з високим профілем, так і для низькопрофільних. Засіб надає обробленій поверхні ефект нової, мокрої шини. Відрізняється швидким висиханням.


 

Удосконалене графенове керамічне покриття у вигляді спрею Adam's Polishes Graphene Ceramic Spray Coating Advanced (355мл)


Adam's Polishes Graphene Ceramic Spray Coating Advanced – eдосконалене захисне покриття, яке призначене для обробки ЛAП, скла, пластику, полікарбонату, гумових молдингів та коліс. Містить у своєму складі збільшену кількість графенових керамічних смол. Відрізняється високою стійкістю до стирання в процесі миття та механічних пошкоджень.
 

 

Набір для нанесення графенового керамічного покриття Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating Kit


До складу набору Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating Kit входить унікальне ультрафіолетове керамічне покриття з молекулами графена. Дане покриття забезпечує максимальний захист обробленої поверхні від подряпин та забруднення, УФ-променів і води, запобігає появі водяних плям. Також в наборі є очищувач, аксесуари для нанесення засобу і керамічний спрей-віск, який надає поверхні рівний блиск та продовжує термін служби керамічного покриття.


 

Набір для нанесення удосконаленого графенового керамічного покриття Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating Advanced Kit
 

Даний набір включає вдосконалене захисне покриття Graphene Ceramic Coating Advanced, засіб для очищення, підсилювач покриття та необхідні аксесуари для нанесення. До складу захисного покриття входить на 50% більше графенових керамічних смол, ніж в інших аналогічних продуктах. Продукт характеризується високою твердістю та довговічністю. Покриття забезпечує захист кузова від подряпин та різних забруднень, а також надає обробленій поверхні гладкість, яскравість та глибину кольору.


 
Купуючи будь-який з перерахованих вище продуктів, ви отримуєте довговічний захист свого автомобіля всього від одного застосування. На нашому сайті можна не тільки оформити купівлю графенового покриття, а й ознайомитися з відгуками задоволених покупців.

Щоб збільшити термін служби нанесеного покриття, рекомендуємо скористатися спреєм Adam's Polishes Graphene Boost. Даний продукт чудово посилює гідрофобні властивості, яскравість, блиск і насиченість ЛФП. Спрей можна також використовувати як самостійний засіб.


 
Бажаєте дізнатися більше про автокосметику? Зверніться до менеджерів нашого інтернет-магазину Drossel.ua зручним для вас способом.



Читати інші статьи...

Відгуки

19:46:07 22.04.2023

Оцінка 5
Доброго вечора. Скільки коштує весь набір.
Розкрити
Відповісти
Drossel

14:50:06 23.04.2023

Доброго дня, Вікторе. Набір Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating коштує 8303 грн.
Розкрити

10:13:02 03.09.2021

Оцінка 5
сколько по времени фунциклирует и какой прайс, что в комплекте?
Розкрити
Відповісти
Drossel

10:47:21 03.09.2021

Добрий день, Роман. Тривалість захисту Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating (60мл) досягає - 7 + років, в комплект йде тільки саме покриття, є вже варіант з повним набором Adam's Polishes Graphene Ceramic Coating Kit
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста