Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

5 кращих поліролей, які змусять кузов вашого авто блищати

05.08.2020
Кузов - це "обличчя" автомобіля, за яким турботливий автовласник доглядає не менше, ніж за своїм. Поліроль через свою ефективність, що очевидна після його застосування, є серед автомобілістів загальновизнаним засобом, тому, поки пора року дозволяє вашому авто купатися у сонячних променях та випромінювати сяючий блиск, то чому б до нього не звернутись? Сьогодні пропонуємо до вашої уваги 5 кращих поліролей із числа тих, які представлено на нашому сайті.

1. Adam's Polishes One Step Polish
 
Ця однокрокова поліроль від Адамс призначена для полірування, видалення дрібних дефектів та надання глянцевого блиску ЛФП. Поліроль надає кузову свіжого вигляду. Підходить як для ручної, так і машинної обробки.
 
Інші особливості даного засобу:
  • легко наноситься;
  • має тривалу дію;
  • має приємний аромат;
  • безпечний для різних покриттів.
 
2. Meguiar's G182 Ultimate Paste Wax
 
Препарат у вигляді пастоподібного твердого воску на синтетичній основі з технологією тонкої плівки. Відрізняється стійкістю до дії вологи завдяки наявності гідрофобних полімерів. Залишає глибокий дзеркальний блиск на оброблених ділянках, покращуючи коефіцієнт відображення.
 


 
Adam's Polishes Hand Polish – крем-поліроль преміум якості. Головною особливістю даного продукту є його універсальність: можна використовувати як для ручного полірування за допомогою аплікатора Adam's Blue Hex-Grip, так і для роботи з полірувальною машиною Swirl Killer. До складу засобу входить суміш дрібнодисперсних абразивів, яка гарантує максимально ефективне та швидке видалення дрібних подряпин / дефектів ЛФП. Не висихає, не припадає пилом і не втрачає свої властивості.


 
4. Soft99 The King of Gloss 00171
 
Склад, що іменується "Королем Блиску", здатний надати насичений глянець світлим та білим лакофарбовим покриттям. Після нанесення поліролі на поверхню утворюється міцний пило-, брудо- й водовідштовхувальний шар, захисні властивості якого зберігаються протягом тривалого часу.
 

5. Angelwax Enigma Ceramic Wax
 
У ході застосування даного твердого воску можна досягти цілісного догляду за ЛФП. Має відмінні зв'язуючі характеристики та повністю усуває дрібні подряпини на лакофарбовому покритті. Також після нанесення спостерігається самоочисний ефект і стійкість до хімічного впливу.
 
 
Порадуйте себе та здивуйте оточуючих сліпучим блиском екстер'єру свого авто. Асортимент нашого інтернет-магазину відкриває широкий вибір косметики перед автовласниками, однак представлений на розгляд квінтет препаратів стоїть особняком, адже вони довели свою "полірувальну спроможність" на практиці, про що можна судити із відгуків на сайті. Висока якість товару, приємна ціна, швидка доставка, вичерпна консультація - це чотири вершники, які супроводжують вдалу покупку.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Інструмент
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста