Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Рейтинг очищувачів колісних дисків

01.08.2019
Колісні диски, як і інші елементи автомобіля, вимагають ретельного догляду, щоб зберігати свій первинний вигляд протягом тривалого часу. Сьогодні поговоримо про очищувачі (а точніше, про їх найкращих представників), які дозволять вам підтримувати автодиски у належному стані. Ми склали рейтинг засобів, які будуть найкращим варіантом для тих, хто вирішив серйозно взятися за облагородження екстер'єру свого авто.
Преміальний очищувач від американської компанії Адамс відрізняється підвищеною в'язкістю, що забезпечує гарне зчеплення з оброблюваними колісними дисками. Ви зможете спостерігати за активацією засобу і процесом очищення - Adam's Wheel Cleaner змінює колір з блакитного на фіолетовий. Очищувач ефективно видаляє гальмівний пил, стійкі металеві забруднення. Також цей засіб можна використовувати для видалення дрібних частинок заліза зі світлих ЛФП. Має приємний вишнево-ананасовий аромат.
 
Цей високоефективний спрей-очищувач з реагентом можна застосовувати для будь-яких колісних дисків. Препарат усуває бруд, що глибоко в'ївся, гальмівну рідину та пил. Індикатором того, що засіб почав діяти, є зміна кольору забруднення (стає коричневим, фіолетовим і т.п.), після чого воно розчиняється. Має нейтральний рівень pH, кислот у складі немає.
 
Препарат допоможе вам очистити диски та інші металеві поверхні. Результат використання даного складу - повна ліквідація забруднень будь-якого типу (жир, оливи, сліди комах, дорожній бруд). Крім того, засіб попереджає виникнення корозії та появу іржі.
 
Засіб, який дозволить легко і швидко позбутися бруду, гальмівного металевого пилу та інших забруднень. Завдяки безпечному та при цьому ефективному складу він є абсолютно безпечним для пластмасових елементів автомобільного екстер'єру.
 
Він стане в нагоді для усунення маслянистого бруду, що в'ївся, і продуктів зносу гальмівних колодок. Завдяки червоному хімічному індикатору ви зрозумієте, коли необхідно змивати склад з обробленої ділянки. Сумісний з автодисками будь-якого типу.
 
Вибір якісної продукції для догляду за машиною - перевірений та ефективний спосіб подовжити її "молодість", тому вам залишилось віддати перевагу очищувачу, якому ви готові довірити свій автомобіль.



Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста