Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-15 найкращих подарунків для автомобіліста (на будь-який бюджет)

24.07.2020
У того, хто вибирає подарунок для автолюбителя, "зона" пошуку значно зменьшується, проте й тут, висловлюючись мовою автомобілістів, можна не вписатися в поворот. Дана стаття присвячена саме цьому питанню, тому, якщо у вас вичерпався запас ідей, як привітати близьку людину з її святом (день водія, день народження), ласкаво просимо до нас.
 
Ми розбили список наших пропозицій на 3 цінові сегменти, щоб тому, хто дарує, було простіше орієнтуватися під час своїх пошуків.
 

Подарунки до 2500 грн

 
1. Універсальна бездротова зарядка для смартфонів ACV 240000-02 Inbay (Kit 1)

Універсальний бездротовий ЗП, за допомогою якого ви легко зможете зарядити смартфон, перебуваючи у машині. Підходить для всіх телефонів, які підтримують стандарт живлення Qi.
 
2. Компресор Белавто БК42 Урал-2
 
Задачею даного компресору є відновлення оптимального тиску в автошинах. Пристрій також може бути застосований для мотоциклів та буде корисним у цілях підкачки інших надувних аксесуарів.
3. Спрей для догляду за пластиком, вінілом і гумою (чорнитель) Meguiar's G147 Ultimate Protectant Longest Lasting
 
Приємним й корисним подарунком для автомобіліста, який звик доглядати за своїм авто, стане чорнитель для пластику, гуми та вінілу. Такий спрей забезпечить надійний захист обробленої поверхні від агресивних чинників навколишнього середовища, а також додасть їй стійкий і глибокий блиск.
 

4. Кварцеве захисне покриття для стекол `Антидощ` Gyeon Q2 View
 

Після нанесення цього складу скляні поверхні набувають гідрофобного ефекту та стають стійкими до забруднень. Наприклад, у непогоду, рухаючись на високій швидкості, можна спостерігати, як дощові краплі самостійно видаляються з вітрового скла, що суттєво покращує видимість.
 

5. Килимки в салон
 

Асортимент салонних килимків, які представлені на нашому сайті, розгортає великі можливості для вибору. Об'єднує ці автомобільні атрибути те, що вони захищають салон від забруднень, мають протиковзні властивості, відрізняються стійкістю до деформацій, впливу ультрафіолету і т.д.
 


Подарунки від 1000 до 3000 грн
 

1. Автомобільний матрац на заднє сидіння Alzont Airbed NMS02
 
У багатьох тривалі поїздки асоціюються з нестерпним дискомфортом, тому презентувати матрац, що оснащений підголовником та бічною підтримкою, водієві, який долає сотні кілометрів, буде крайнім проявом турботи.

 

2. Кварцеве захисне покриття для кузова `рідке скло` Gyeon Q2 Can Coat
 
Унікальне кварцове покриття, що виготовлене відповідно до передових технологій, здатне наділити ЛФП автомобіля відмінними самоочисними характеристиками, надати йому міцності та привабливий зовнішній вигляд. Любителі доглядати за своїм автомобілем обов'язково оцінять такий презент.
 
 
3. Світлодіодні лампи rVolt
 
Також у подарунок автомобілісту можна піднести автосвітло у вигляді LED ламп. Якісне освітлення - це не тільки комфорт у процесі тривалого водіння, але і безпека на дорозі, а світлодіоди, які ми пропонуємо - це "профі" в плані забезпечення гарної видимості.
 

4. Автомобільний відеореєстратор Aspiring Proof 1

Презентувавши автовідеореєстратор Aspiring Proof 1, ви забезпечите близьку людину недремним супутником у дорозі, який служить для фіксації обстановки, що буде особливо актуально при виникненні нештатних ситуацій. Серед особливостей моделі варто відзначити стильний дизайн, високу якість зйомки незалежно від часу, наявність магнітно-неодимового кріплення і ЗП, який підключається прямо до нього.
 

5. Зарядний пристрій Bosch C1 018999901M
 
Бачачи вже другий ЗП у даній статті, нас можуть звинуватити у відсутності різноманітності, проте не варто робити поспішних висновків, оскільки цей зарядний пристрій не простий, а ... для автомобільних акумуляторних батарей. До числа його позитивних особливостей варто віднести "невимушеність" у експлуатації, можливість використання для сильно розряджених АКБ та наявність індикаторної системи.
 


Подарунки від 3000 грн (Premium-подарунки)

 
1. Тенти для автомобіля Kegel Mobile Garage
 
Зовнішнє середовище таїть безліч небезпек для екстер'єру транспортного засобу, тож, не маючи у своєму розпорядженні гаража (або хоча б критої стоянки під рукою), кращий на даний момент винахід людства для захисту машини від негативного впливу ззовні - автотент - буде раціональним виходом із ситуації. Чохли представлено в декількох серіях, що відкриває широкі простори для підбору.
 

2. Дзеркало заднього виду Aspiring MAXI 1 SpeedCam

Aspiring MAXI 1 зможе задовольнити потреби навіть найвимогливіших шанувальників багатофункціональних автомобільних комплектуючих, тому, якщо ви маєте намір привітати людину такої породи, варто зупинити свій вибір на даному відеодзеркалі. З ним реєстратор, монітор, інтегрований Wi-Fi, модуль GPS, система ADAS, база даних SpeedCam і камера заднього огляду, яка йде в комплекті, та інші функціональні принади будуть доступні автомобілісту.
 

3. Автомагнітола Phantom DVX-730

Якщо адресатом вашого подарунка є той, хто безнадійно закоханий у музику, то магнітола Phantom DVX-730 відмінно доповнить салон його автомобіля і підніме настрій під час їзди. Цей девайс працює під управлінням операційної системи WinCE та процесора С200. Роздільна здатність екрану становить 800х480 пікселів. Серед додаткових функцій варто виділити Bluetooth та FM-тюнер, який дозволить слухати радіо у дорозі.

 
4. Набір інструменту комбінований Toptul GCAI8201
 
Аксесуари із даного комплекту, що виготовлені із хромованадієвої сталі, призначені для швидкого й зручного відкручування шурупів та гвинтів, які знаходяться в поглиблених місцях. Підходить як для професійного використання, так і для любителів покопатися у своєму гаражі. Постачається в пластиковому кейсі.
 

5. Пилосос для миття скла та дзеркал авто Karcher WV 2 Premium 10 Years Edition
 
Передвіщаючи "титри", хочемо представити даруючому сучасний автопилосос для миття стекол і дзеркал. Прилад, що належить до лімітованої серії, служить для прискореного очищення поверхонь та відрізняється більш високою тривалістю роботи. Не залишає розводів, має низьку шумність і може використовуватись у побутових умовах. Передбачає світлодіодний дисплей з індикатором, який відображає рівень заряду акумулятора.
 

Великий асортимент продукції та широкий ціновий діапазон допоможуть вам підібрати ідеальний у всіх відношеннях подарунок на день автомобіліста або просто на день народження. Покупка в інтернет-магазині Drossel.ua супроводжується оперативною доставкою по Україні, а наші кваліфіковані менеджери завжди готові допомогти визначитися з вибором.


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста