Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ТОП-5 проблем, які легко вирішуються за допомогою автокосметики

08.07.2019
Практично кожен водій хоче, щоб його автомобіль був ідеальний не тільки з технічної точки зору, але й зовні. Для цього необхідний відповідний догляд за всіма елементами кузова і салону. У цій статті ми розглянемо найпоширеніші проблеми, з якими зіштовхується кожен автомобіліст навіть при найбільш дбайливої експлуатації своєї машини, і засоби, які допоможуть в їх вирішенні.
 
Проблема №1: З'явилися плями на тканинній оббивці салону. Потрібно очистити торпедо від пилу, яка постійно на ній накопичується. Не виходить прибрати засаленість шкіряних сидінь.
 
Рішення: Універсальний очищувач інтер'єру Sonax Xtreme Interior Detailer 220400. Ефективно видаляє легкі та середні забруднення пластикових, гумових, металевих, шкіряних і вінілових поверхонь. Не залишає слідів. Має антистатичну дію, завдяки чому на поверхнях не осідає пил.
 
 
Проблема №2: Весь кузов в дрібних подряпинах, так званій "павутинці". Потрібно замаскувати невеликі сколи ЛФП.
 
Рішення: Кольоровий восковий поліроль з олівцем Sonax Polish & Wax Color NanoPro. Завдяки йому згладжуються всі дрібні дефекти ЛФП та маскується велика частина крупніших подряпин. А для глибоких сколів в комплекті є спеціальний олівець. Особливість даного полироля - великий асортимент кольорів.
 
 
Проблема №3: Пластик салону втратив колір. Не виходить повернути привабливий вигляд торпедо.
 
Рішення: Універсальний очищувач інтер'єру авто Adam's Polishes Interior Detailer (з антимікробним захистом Microban). Цей засіб використовують для обробки поверхонь, з якими водій і пасажири контактують найчастіше: торпедо, рульового колеса, дверних ручок і панелей, перемикачів, підстаканників, стереосистем, сенсорних екранів тощо. Ефективно видаляє легкі забруднення, пил, масляні плями, відбитки пальців. Надає матовість, не залишає жирних плям та розводів. Містить нейтралізатори запаху. Унікальна технологія Microban забезпечує тривалий захист обробленої поверхні від бактерій, подавляючи їх ріст.
 
 
Проблема №4: Шини виглядають так, ніби їм уже не перший рік, з'явилися тріщини на їх поверхні. Не виходить якісно очистити гуму від глибоких забруднень.
 
Рішення: Гідрофобний поліроль для шин (чорнитель) Adam's Polishes Tire Armor. Даний засіб є напівперманентним акриловим шаром. Гнучке, еластичне покриття, яке утворюється при обробці шини, забезпечує захист від шкідливої дії УФ-випромінювання, надає гідрофобні властивості. Захищає від забруднення, потемніння у майбутньому. Тривала дія (більше 2 місяців). 
 

 
Проблема №5: Вигорів, помутнів зовнішній / внутрішній пластик. З'явилися білі плями на його поверхні.
 
Рішення: Cпрей-очищувач Meguiar`s G1802 Heavy Duty Multi Purpose Cleaner - це універсальний засіб, який допоможе відновити зовнішній вигляд поверхні авто. Особлива концентрована формула дозволяє складу справлятися зі своїми безпосередніми "обов'язками", але при цьому після застосування він не залишає ніяких небажаних слідів на зразок плям та розводів.
 
 
Перераховані вище п'ять продуктів допомагають вирішити переважну більшість проблем, з якими зіштовхується кожен автовласник. Якщо ви не знайшли свою проблему в цьому списку, зверніться за консультацією до менеджерів нашого інтернет-магазину DROSSEL. Вам індивідуально підберуть автокосметику, яка зробить ваш автомобіль ще привабливішим!


Читати інші статьи...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Автозапчастини
Автозвук та електроніка
Автокилимки
Автономні джерела живлення
Автосвітло
Автотовари
Аксесуари
Апарати високого тиску і аксесуари
Багажні системи
В багажник
В гараж
Детейлінг та догляд
Дім та кемпінг
Електроінструменти
Ксенон 24V (9-32V)
Меблі для кемпінгу
Мотоциклетна програма
Оливи та хімія
Охоронні системи
Паркувальні системи
Ручний інструмент
Термопродукція
Тюнінг
Чохли та накидки
Штатні магнітоли
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста